ΠΡΟΣΟΧΗ - ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ: Μην ενεργοποιήσετε τον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό σύνδεσμο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ: Μην ενεργοποιήσετε τον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό σύνδεσμο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκε έξαρση του φαινομένου αποστολής μαζικών μηνυμάτων σε πολίτες, που αναφέρουν ότι δήθεν έχουν πακέτο στα Κυπριακά Ταχυδρομεία και τους καλούν να πιστοποιήσουν την παραγγελία του ταχυδρομικού δέματος.

Καλείται το κοινό να μην απαντά στα μηνύματα και να μην ενεργοποιεί τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο που φαίνεται σε αυτά, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος χρέωσης, αλλά και υποκλοπής των στοιχείων των τραπεζικών καρτών των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE