Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού - ΒΙΝΤΕΟ

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος  Λευκωσίας - Λεμεσού - ΒΙΝΤΕΟ

Δόθηκε στην κυκλοφορία, αυτή την ώρα, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού, που είχε κλείσει μετά από τροχαίο.

Δείτε εδώ σχετικό βίντεο:

Υπενθυμίζουμε ότι ανατράπηκε φορτηγό μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού .

Πρόκειται για φορτηγό που μετέφερε άμμο και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στην περιοχή της Μονής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κλειστές είναι και οι δυο λωρίδες .

Ο δρόμος είναι κλειστός από την έξοδο της Μονής προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την έξοδο Μονής προς τον παραλιακό δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE