Αλέξανδρος Ταραμουντάς – Σόφη Χρυσάνθου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air (Βίντεο)

Αλέξανδρος Ταραμουντάς – Σόφη Χρυσάνθου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air (Βίντεο)

Μίλησαν πρώτη φορά για το παρασκήνιο για το ποιος θα παρουσιάζει τελικά την απογευματινή εκπομπή του ΡΙΚ

Με κεντρικό παρουσιαστή τον Αλέξανδρο Ταραμουντά, το ΡΙΚ επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη στις 27 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή «Όλα στον αέρα».

Ο νεαρός δημοσιογράφος θα έχει μαζί του στην ομάδα τη δημοσιογράφο Σόφη Χρυσάνθου αλλά και τον Ανδρέα Αναστασίου, που ο καθένας ξεχωριστά θα παρουσιάζει το δικό του ένθετο στην εκπομπή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE