Αλέξανδρος Ταραμουντάς – Σόφη Χρυσάνθου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air (Βίντεο)

Αλέξανδρος Ταραμουντάς – Σόφη Χρυσάνθου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air (Βίντεο)

Μίλησαν πρώτη φορά για το παρασκήνιο για το ποιος θα παρουσιάζει τελικά την απογευματινή εκπομπή του ΡΙΚ

Με κεντρικό παρουσιαστή τον Αλέξανδρο Ταραμουντά, το ΡΙΚ επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη στις 27 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή «Όλα στον αέρα».

Ο νεαρός δημοσιογράφος θα έχει μαζί του στην ομάδα τη δημοσιογράφο Σόφη Χρυσάνθου αλλά και τον Ανδρέα Αναστασίου, που ο καθένας ξεχωριστά θα παρουσιάζει το δικό του ένθετο στην εκπομπή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE