Αλέξανδρος Ταραμουντάς – Σόφη Χρυσάνθου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air (Βίντεο)

Αλέξανδρος Ταραμουντάς – Σόφη Χρυσάνθου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air (Βίντεο)

Μίλησαν πρώτη φορά για το παρασκήνιο για το ποιος θα παρουσιάζει τελικά την απογευματινή εκπομπή του ΡΙΚ

Με κεντρικό παρουσιαστή τον Αλέξανδρο Ταραμουντά, το ΡΙΚ επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη στις 27 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή «Όλα στον αέρα».

Ο νεαρός δημοσιογράφος θα έχει μαζί του στην ομάδα τη δημοσιογράφο Σόφη Χρυσάνθου αλλά και τον Ανδρέα Αναστασίου, που ο καθένας ξεχωριστά θα παρουσιάζει το δικό του ένθετο στην εκπομπή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE