Αλέξανδρος Ταραμουντάς – Σόφη Χρυσάνθου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air (Βίντεο)

Αλέξανδρος Ταραμουντάς – Σόφη Χρυσάνθου: Έλυσαν τις διαφορές τους on air (Βίντεο)

Μίλησαν πρώτη φορά για το παρασκήνιο για το ποιος θα παρουσιάζει τελικά την απογευματινή εκπομπή του ΡΙΚ

Με κεντρικό παρουσιαστή τον Αλέξανδρο Ταραμουντά, το ΡΙΚ επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη στις 27 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή «Όλα στον αέρα».

Ο νεαρός δημοσιογράφος θα έχει μαζί του στην ομάδα τη δημοσιογράφο Σόφη Χρυσάνθου αλλά και τον Ανδρέα Αναστασίου, που ο καθένας ξεχωριστά θα παρουσιάζει το δικό του ένθετο στην εκπομπή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE