Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Νέος εμπρησμός σε μπάλες σανού – Καταστράφηκε περιουσία 46χρονου

Οι εμπρησμοί  μπάλων σανού συνεχίζονται στην Πάφο. Άλλες 80 μεγάλες μπάλες σανού που ανήκουν σε 46χρονο από το χωριό Σίμου καταστράφηκαν από φωτιά που κατά πάσα πιθανότητα τέθηκε κακόβουλα, λίγο μετά τις 11 χθες βράδυ.


Οι μπάλες σανού αξίας 1600 ευρώ ευρίσκονταν σε χωράφι στην περιοχή Προδρόμι του δήμου Πόλεως Χρυσοχούς. Οι γεωργοί την περίοδο αυτή της συγκεντρώνουν σε μεγάλες στοίβες σε χωράφια με εύκολη πρόσβαση προκειμένου να φορτωθούν σε φορτηγά που θα τις μεταφέρουν σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Από τον περασμένο Ιούνιο που ξεκίνησε η περίοδος του θέρους, έχουν καταστραφεί εκατοντάδες μπάλες σανού από κακόβουλες πυρκαγιές, κυρίως στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.   
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE