ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες αγωνίας για 16χρονο που λείπει από την οικία του στη Λεμεσό -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ώρες αγωνίας για 16χρονο που λείπει από την οικία του στη Λεμεσό -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 16χρονου, ο οποίος έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Haj Taha M. Yazan, από Συρία, κάτοικο Λεμεσού, o οποίος απουσιάζει από την οικία του από τις 3.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 08 Σεπτεμβρίου. Αυτός περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, μελαχρινός, με κοντά μαύρα σγουρά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρο μακρύ παντελόνι, άσπρη κοντομάνικη φανέλα και άσπρα παπούτσια.

Το περιστατικό ανάφεραν στην Αστυνομία οι οικείοι του 16χρονου, το βράδυ της Πέμπτης, 09 Σεπτεμβρίου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

LIVE: Φλέγεται για πέμπτη μέρα η Μέση Ανατολή - Νεκρή 11χρονη από πτώση θραυσμάτων στο Κουβέιτ - «Χτυπήθηκαν» προξενείο των ΗΠΑ στο Ντουμπάι και βάση στο Κατάρ

Στη δίνη του πολέμου βυθίζεται η Μέση Ανατολή, εγείροντας φόβους ότι η σύρραξη θα ξεφύγει σε περιφερειακό πόλεμο, με απρόβλεπτες διαστάσεις για τη σταθερότητα ορισμένων κρατών και τη διεθνή οικονομία. Το Ιράν έπληξε την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία, με τον Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) να προαναγγέλλει αντίποινα «θα ανταποδώσουμε σύντομα με νέο κύμα χτυπημάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE