Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Όσα εξομολογήθηκε για όσα έζησε στο ταξίδι τους στην Ιταλία

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμένο, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στον Alpha.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα της εκπομπή που θα παρουσιάζει στο κανάλι, τους νέους της συνεργάτες, ενώ αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τον σύντροφο της, που έζησε από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE