Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Όσα εξομολογήθηκε για όσα έζησε στο ταξίδι τους στην Ιταλία

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμένο, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στον Alpha.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα της εκπομπή που θα παρουσιάζει στο κανάλι, τους νέους της συνεργάτες, ενώ αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τον σύντροφο της, που έζησε από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.