Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Όσα εξομολογήθηκε για όσα έζησε στο ταξίδι τους στην Ιταλία

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμένο, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στον Alpha.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα της εκπομπή που θα παρουσιάζει στο κανάλι, τους νέους της συνεργάτες, ενώ αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τον σύντροφο της, που έζησε από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE