Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου: «Νόμιζα ότι ο Φίλιππος θα με χωρίσει»

Όσα εξομολογήθηκε για όσα έζησε στο ταξίδι τους στην Ιταλία

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμένο, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την επιστροφή της στον Alpha.

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα της εκπομπή που θα παρουσιάζει στο κανάλι, τους νέους της συνεργάτες, ενώ αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία με τον σύντροφο της, που έζησε από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE