ΠτΔ: Ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης μεταρρυθμίσεων στη διάρκεια του Υπουργικού

ΠτΔ: Ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης μεταρρυθμίσεων στη διάρκεια του Υπουργικού

Ενημέρωσης αναφορικά με την πορεία υλοποίησης έργων, μεταρρυθμίσεων, πολιτικών και στρατηγικών, με ειδική αναφορά σε όσα περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Κύπρος – Το αύριο», έτυχε στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρία, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Νιόβη Παρισσινού δήλωσε πως «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέδρευσε σήμερα συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία αποτελούσε τη συνέχεια της συνεδρίας της περασμένης Τρίτης».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, είπε, οι Υπουργοί Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Υγείας, Γεωργίας, Αγροτικής ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αλλά και οι Υφυπουργοί Ναυτιλίας, Κοινωνικής Πρόνοιας, Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και Τουρισμού ενημέρωσαν τον Πρόεδρο αναφορικά με την πορεία υλοποίησης των έργων, μεταρρυθμίσεων, πολιτικών και στρατηγικών που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά τους.

Όπως και στην προηγούμενη συνεδρία, πρόσθεσε η κ. Παρισσινού, έγινε ειδική αναφορά στα έργα που περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Κύπρος - Το αύριο». Υπενθύμισε πως η Κύπρος με την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που εμπίπτουν στο σχέδιο θα αντλήσει 1,2 δις ευρώ από το Ευρωπαϊκό ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE