Βόμβα: Μόλις συνελήφθη μοντέλο και παίκτρια του Power Of Love με 8 κιλά κοκαϊνης (εικόνες)

Βόμβα: Μόλις συνελήφθη μοντέλο και παίκτρια του Power Of Love με 8 κιλά κοκαϊνης (εικόνες)

Με σχεδόν οκτώ κιλά κοκαΐνη στην κατοχή της ίδιας και του συντρόφου της συνελήφθη το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love.

Η Έλενα (Λένια) Πολυχρονοπούλου και  ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης, με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου βρέθηκαν να έχουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Δίωξη Ναρκωτικών έφτασε στη σύλληψη του ζευγαριού μετά από αξιοποίηση πληροφορίων που είχαν περιέλθει στην αστυνομία.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE