Βόμβα: Μόλις συνελήφθη μοντέλο και παίκτρια του Power Of Love με 8 κιλά κοκαϊνης (εικόνες)

Βόμβα: Μόλις συνελήφθη μοντέλο και παίκτρια του Power Of Love με 8 κιλά κοκαϊνης (εικόνες)

Με σχεδόν οκτώ κιλά κοκαΐνη στην κατοχή της ίδιας και του συντρόφου της συνελήφθη το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου, γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Power of Love.

Η Έλενα (Λένια) Πολυχρονοπούλου και  ο σύντροφός της Δημήτρης Ρεγγινίδης, με τον οποίο μάλιστα διατηρούσαν από κοινού επιχείρηση στην περιοχή του Παγκρατίου βρέθηκαν να έχουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη χτυπώντας τους αστυνομικούς.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Δίωξη Ναρκωτικών έφτασε στη σύλληψη του ζευγαριού μετά από αξιοποίηση πληροφορίων που είχαν περιέλθει στην αστυνομία.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE