Βουλή: Οι δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των νεοεκλεγέντων βουλευτών υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα και τελούν υπό επεξεργασία

Βουλή: Οι δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των νεοεκλεγέντων βουλευτών υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα και τελούν υπό επεξεργασία

Οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων των νεοεκλεγέντων μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν εμπροθέσμως υποβληθεί στο γραφείο της Προέδρου της Βουλής ήτοι, εντός τριών μηνών από την ανάληψη υπό εκάστου υποχρέου προσώπου του οικείου βουλευτικού αξιώματος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σώματος. 


Αναφέρεται επίσης ότι «οι υποβληθείσες δηλώσεις τελούν υπό επεξεργασία από τις υπηρεσίες της Βουλής ως προς τα υπό δημοσιοποίηση στοιχεία, βάσει των διατάξεων της οικείας νομοθεσίας,  η δε ανάρτηση αυτών στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στις  9.00 π.μ.».
 
Περαιτέρω, αναφέρεται ότι στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, θα συνέλθει η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Πόθεν Έσχες υπό την προεδρία της Προέδρου της Βουλής για να προβεί σε έλεγχο συμμόρφωσης και ορθότητας των υποβληθεισών δηλώσεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην οικεία νομοθεσία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE