ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Έχασε τη ζωή του απο κορωνοϊο μια μέρα μετά την κηδεία των γονιών του

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Έχασε τη ζωή του απο κορωνοϊο μια μέρα μετά την κηδεία των γονιών του

Πέθανε από κορονοϊό 51χρονος μία μέρα μετά την κηδεία των γονιών του. Από την ίδια ασθένεια «έφυγαν» από τη ζωή και οι γονείς του.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από το χαμό φιλόλογου, λίγες ώρες μετά την κηδεία των γονιών του, που εξέπνευσαν «χτυπημένοι» από την «αόρατη νόσο».

Ο 51χρονος άνδρας νοσηλευόταν για μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Δυστυχώς, από την ίδια ασθένεια «έφυγαν» από τη ζωή και οι γονείς του.

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.