ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Έχασε τη ζωή του απο κορωνοϊο μια μέρα μετά την κηδεία των γονιών του

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Έχασε τη ζωή του απο κορωνοϊο μια μέρα μετά την κηδεία των γονιών του

Πέθανε από κορονοϊό 51χρονος μία μέρα μετά την κηδεία των γονιών του. Από την ίδια ασθένεια «έφυγαν» από τη ζωή και οι γονείς του.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από το χαμό φιλόλογου, λίγες ώρες μετά την κηδεία των γονιών του, που εξέπνευσαν «χτυπημένοι» από την «αόρατη νόσο».

Ο 51χρονος άνδρας νοσηλευόταν για μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Δυστυχώς, από την ίδια ασθένεια «έφυγαν» από τη ζωή και οι γονείς του.

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE