ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο - Επιχειρούν για τελικές κατασβέσεις

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο - Επιχειρούν για τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου  2021 και ώρα 16:15 στην περιοχή Αρμενοχώρι – Παρεκκλησιά – Κρατικό Δάσος Λεμεσού, είναι υπό μερικό έλεγχο.

Έχει οριοθετηθεί η περίμετρος της πυρκαγιάς και οι επίγειες δυνάμεις επιχειρούν για τελικές κατασβέσεις.  

Κάηκε έκταση περίπου 30 εκταρίων, καλυμμένη με δασική βλάστηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.