Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Τροχαίο ατύχημα με έναν νεαρό άνδρα τραυματία σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ιερά Μονή Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στους εξωτερικούς τοίχους της εκκλησίας.

Φωτογραφικό υλικό από το τροχαίο δημοσίευσε ο πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης.

Όπως φαίνεται και το φωτογραφικό υλικό, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το κόκκινο ΙΧ καταστράφηκε.

Ο 28χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς, ευτυχώς, η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE