Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Αυτοκίνητο στην Κρήτη έπεσε σε εκκλησία κι έγινε εξαρτήματα

Τροχαίο ατύχημα με έναν νεαρό άνδρα τραυματία σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ιερά Μονή Κρουσταλλένιας στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ο 28χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα στους εξωτερικούς τοίχους της εκκλησίας.

Φωτογραφικό υλικό από το τροχαίο δημοσίευσε ο πρόεδρος του Συλλόγου ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης.

Όπως φαίνεται και το φωτογραφικό υλικό, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το κόκκινο ΙΧ καταστράφηκε.

Ο 28χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς, ευτυχώς, η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE