Αυτό είναι το πρώτο vegan burger των McDonalds

Αυτό είναι το πρώτο vegan burger των McDonalds

Το πρώτο της burger αποκλειστικά για χορτοφάγους, με την ονομασία McPlant θα ξεκινήσει να διαθέτει η McDonalds στη Βρετανία, από τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το McPlant, έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρεται σε 10 καταστήματα, ενώ θα ξεκινήσει να διατίθεται σε 250 εστιατόρια της αλυσίδας στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον ερχόμενο μήνα, με στόχο τη διάθεση του σε όλη τη χώρα από το 2022.

Όλα τα συστατικά του McPlant είναι χορτοφαγικά, ενώ η McDonalds προχώρησε στην παραγωγή ενώ αποκλειστικά vegan τυριού για το μπέργκερ, με το τελικό αποτέλεσμα να προσδοκά να μοιάζει με τη υφή και τη γεύση ενός παραδοσιακού μπέργκερ των McDonalds.

Πηγή: Insider.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Σήμερα, στις 10 το πρωί, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν,έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ νωρίς το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τον κατοχικό ηγέτη. Οι δύο αυτές συναντήσεις θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς από την έκβασή τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο η τριμερής συνάντηση της Τετάρτης θα έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ή αν θα περιοριστεί σε μια διαδικαστικού χαρακτήρα ανταλλαγή απόψεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE