Έγραφαν συνθήματα κατά της πανδημίας έξω από τοίχο Αστυνομικού Σταθμού μα πιάστηκαν στα... πράσα

Έγραφαν συνθήματα κατά της πανδημίας έξω από τοίχο Αστυνομικού Σταθμού μα πιάστηκαν στα... πράσα

Συνθήματα ενάντια στις μάσκες και τα εμβόλια, επιχείρησαν να γράψουν δύο άντρες σε τοίχο έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στις 1 τα ξημερώματα, όταν 32χρονος και 30χρονος άρχισαν να γράφουν συνθήματα έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό.

Το μόνο που κατάφεραν να γράψουν ήταν «κάτω η μάσκα», ενώ δεν… ολοκλήρωσαν το έργο τους, αφού έγιναν αντιληπτοί από περίπολο της Αστυνομίας, πριν προλάβουν να γράψουν οτιδήποτε για τα εμβόλια.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. Τα δύο σπρέι που κρατούσαν παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE