Έγραφαν συνθήματα κατά της πανδημίας έξω από τοίχο Αστυνομικού Σταθμού μα πιάστηκαν στα... πράσα

Έγραφαν συνθήματα κατά της πανδημίας έξω από τοίχο Αστυνομικού Σταθμού μα πιάστηκαν στα... πράσα

Συνθήματα ενάντια στις μάσκες και τα εμβόλια, επιχείρησαν να γράψουν δύο άντρες σε τοίχο έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στις 1 τα ξημερώματα, όταν 32χρονος και 30χρονος άρχισαν να γράφουν συνθήματα έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό.

Το μόνο που κατάφεραν να γράψουν ήταν «κάτω η μάσκα», ενώ δεν… ολοκλήρωσαν το έργο τους, αφού έγιναν αντιληπτοί από περίπολο της Αστυνομίας, πριν προλάβουν να γράψουν οτιδήποτε για τα εμβόλια.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. Τα δύο σπρέι που κρατούσαν παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE