Xάρηκαν για το δυο στα δυο και… την διαχείριση του Τσόρνιγκερ!

Xάρηκαν για το δυο στα δυο και… την διαχείριση του Τσόρνιγκερ!

Το ότι έβγαλε χαρακτήρα παίζοντας με δέκα παίχτες για μια και πλέον ώρα, καταφέρνοντας για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν να μην δεχθεί γκολ, ήταν τα στοιχεία που άρεσαν περισσότερο στους οπαδούς του Απόλλωνα από το χθεσινό τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

Το σημαντικότερο βεβαίως είναι το ότι οι κυανόλευκοι έκαναν το δυο στα δυο, φτιάχνοντας την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση τους. Ομάδες που χτίζονται –σχεδόν από την αρχή- χρειάζεται να παίρνουν αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE