Xάρηκαν για το δυο στα δυο και… την διαχείριση του Τσόρνιγκερ!

Xάρηκαν για το δυο στα δυο και… την διαχείριση του Τσόρνιγκερ!

Το ότι έβγαλε χαρακτήρα παίζοντας με δέκα παίχτες για μια και πλέον ώρα, καταφέρνοντας για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν να μην δεχθεί γκολ, ήταν τα στοιχεία που άρεσαν περισσότερο στους οπαδούς του Απόλλωνα από το χθεσινό τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

Το σημαντικότερο βεβαίως είναι το ότι οι κυανόλευκοι έκαναν το δυο στα δυο, φτιάχνοντας την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση τους. Ομάδες που χτίζονται –σχεδόν από την αρχή- χρειάζεται να παίρνουν αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE