Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια φωτογραφία με την 11χρονη κόρη του! (Φώτο)

Πέτρος Πολυχρονίδης: Σπάνια φωτογραφία με την 11χρονη κόρη του! (Φώτο)

Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε φωτογραφία με αφορμή τα γενέθλια της

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι χωρίς καμιά αμφιβολία ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, που είναι και ένας τρυφερός οικογενειάρχης.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής αν και κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, χθες ωστόσο, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη του για να της ευχηθεί «χρόνια πολλά», που έκλεισε τα 11 της χρόνια.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE