Τσουρούλης: Με…κάρβουνα υποδέχεται το «πρώτο κουδούνι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τσουρούλης: Με…κάρβουνα υποδέχεται το «πρώτο κουδούνι» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθος Τσουρούλης, υποδέχεται με ένα αλλιώτικο τρόπο το πρώτο σχολικό κουδούνι αύριο Δευτέρα (13/09).

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον βλέπουμε να ψήνει για όλη την οικογένεια με φόντο την πισίνα για να γιορτάσουν το γεγονός αυτό.

Μπριζόλες, χαλλούμια και άλλα Κυπριακά εδέσματα βρίσκονται στο μενού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.