Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συναντιέται με το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συναντιέται με το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου απολαμβάνει το ταξίδι της στην Αθήνα μαζί με τον αγαπημένο σχεδιαστή και πολύ καλό της φίλο Gregory Morfi.

Ανανεωμένη μετά τον χωρισμό απολαμβάνει τις στιγμές μαζί με αγαπημένους της φίλους όπως για παράδειγμα τη συνάντηση κορυφής που είχε στην Αθήνα.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Gregory Morfi, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα στενά της Αθήνας κάνοντας Reunion όπως έγραψε η Κύπρια παρουσιάστρια στο προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.