Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συναντιέται με το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συναντιέται με το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου απολαμβάνει το ταξίδι της στην Αθήνα μαζί με τον αγαπημένο σχεδιαστή και πολύ καλό της φίλο Gregory Morfi.

Ανανεωμένη μετά τον χωρισμό απολαμβάνει τις στιγμές μαζί με αγαπημένους της φίλους όπως για παράδειγμα τη συνάντηση κορυφής που είχε στην Αθήνα.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Gregory Morfi, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα στενά της Αθήνας κάνοντας Reunion όπως έγραψε η Κύπρια παρουσιάστρια στο προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE