Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συναντιέται με το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συναντιέται με το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι στην Αθήνα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου απολαμβάνει το ταξίδι της στην Αθήνα μαζί με τον αγαπημένο σχεδιαστή και πολύ καλό της φίλο Gregory Morfi.

Ανανεωμένη μετά τον χωρισμό απολαμβάνει τις στιγμές μαζί με αγαπημένους της φίλους όπως για παράδειγμα τη συνάντηση κορυφής που είχε στην Αθήνα.

Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Gregory Morfi, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα στενά της Αθήνας κάνοντας Reunion όπως έγραψε η Κύπρια παρουσιάστρια στο προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE