Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ονόματα που θα πάρουν οι κόρες τους

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ονόματα που θα πάρουν οι κόρες τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν, δίχως αμφιβολία, μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους από τη μέρα που ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμες κόρες τους.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα έχουν το δικό τους φανατικό κοινό στα social media. Εκεί αποφασίζουν, μερικές φορές, να ανακοινώσουν σημαντικά γεγονότα που αφορούν την οικογένειά τους.

Αυτή τη φορά αποφάσισαν να ανακοινώσουν με μία ανάρτηση στα social media, να ανακοινώσουν τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Οι κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη θα ονομαστούν… Αριάνα και Φιλίππα!

Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία των διδύμων, όπου φορούν λευκά κορμάκια, τα οποία πίσω αναγράφουν τα άκρως ιδιαίτερα ονόματα που επέλεξαν για εκείνες οι διάσημοι γονείς τους.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.