Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ονόματα που θα πάρουν οι κόρες τους

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ονόματα που θα πάρουν οι κόρες τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν, δίχως αμφιβολία, μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους από τη μέρα που ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμες κόρες τους.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα έχουν το δικό τους φανατικό κοινό στα social media. Εκεί αποφασίζουν, μερικές φορές, να ανακοινώσουν σημαντικά γεγονότα που αφορούν την οικογένειά τους.

Αυτή τη φορά αποφάσισαν να ανακοινώσουν με μία ανάρτηση στα social media, να ανακοινώσουν τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Οι κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη θα ονομαστούν… Αριάνα και Φιλίππα!

Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία των διδύμων, όπου φορούν λευκά κορμάκια, τα οποία πίσω αναγράφουν τα άκρως ιδιαίτερα ονόματα που επέλεξαν για εκείνες οι διάσημοι γονείς τους.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE