Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ονόματα που θα πάρουν οι κόρες τους

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ανακοίνωσαν τα ονόματα που θα πάρουν οι κόρες τους

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν, δίχως αμφιβολία, μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους. Δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους από τη μέρα που ήρθαν στον κόσμο οι δίδυμες κόρες τους.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα έχουν το δικό τους φανατικό κοινό στα social media. Εκεί αποφασίζουν, μερικές φορές, να ανακοινώσουν σημαντικά γεγονότα που αφορούν την οικογένειά τους.

Αυτή τη φορά αποφάσισαν να ανακοινώσουν με μία ανάρτηση στα social media, να ανακοινώσουν τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Οι κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη θα ονομαστούν… Αριάνα και Φιλίππα!

Η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε μια φωτογραφία των διδύμων, όπου φορούν λευκά κορμάκια, τα οποία πίσω αναγράφουν τα άκρως ιδιαίτερα ονόματα που επέλεξαν για εκείνες οι διάσημοι γονείς τους.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE