ΠΑΦΟΣ: 33χρονος καθόταν χαλαρός σε παγκάκι όταν δέχθηκε επίθεση - Γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: 33χρονος καθόταν χαλαρός σε παγκάκι όταν δέχθηκε επίθεση - Γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο

Υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 33χρονο ότι γύρω στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής, ενώ καθόταν σε παγκάκι, δέχτηκε αναίτια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Ο 33χρονος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ότι φέρει κάταγμα ρηνός, κάταγμα αριστερού ιγμορείου και αριστερού ζυγωματικού και ακολούθως κρατήθηκε για παρακολούθηση. 

Ο παραπονούμενος σε κατάθεση του στην Αστυνομία περιέγραψε τον φερόμενο δράστη ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.85-1.90 και δίχως μαλλιά. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE