Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Σιβηρία – Τέσσερις νεκροί

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Σιβηρία – Τέσσερις νεκροί

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα μικρό αεροσκάφος κανε αναγκαστική προσγείωση σε ένα δάσος, τη νοτιοανατολική Σιβηρία. Το αεροσκάφος, τύπου L-410, είχε απογειωθεί από το Ιρκούτσκ και κατέπεσε σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τον προορισμό του, το χωριό Καζατσίνκογιε.

Το αεροσκάφος είχε διμελές πλήρωμα και σε αυτό υπήρχαν 14 επιβάτες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτικής προστασίας. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι 11 από τους επιβαίνοντες είχαν παγιδευτεί στα συντρίμμια, αλλά ήταν ζωντανοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, παρουσιάστηκε κάποια μηχανική βλάβη που υποχρέωσε το πλήρωμα να επιχειρήσει την αναγκαστική προσγείωση.

Σε πλάνα που αναρτήθηκαν στα social media διακρίνονται οι διασώστες, που κρατούν φακούς και μεταφέρουν φορεία, κοντά σε έναν ποταμό, ενώ έχει πέσει η νύχτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE