Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Σιβηρία – Τέσσερις νεκροί

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Σιβηρία – Τέσσερις νεκροί

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα μικρό αεροσκάφος κανε αναγκαστική προσγείωση σε ένα δάσος, τη νοτιοανατολική Σιβηρία. Το αεροσκάφος, τύπου L-410, είχε απογειωθεί από το Ιρκούτσκ και κατέπεσε σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τον προορισμό του, το χωριό Καζατσίνκογιε.

Το αεροσκάφος είχε διμελές πλήρωμα και σε αυτό υπήρχαν 14 επιβάτες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτικής προστασίας. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι 11 από τους επιβαίνοντες είχαν παγιδευτεί στα συντρίμμια, αλλά ήταν ζωντανοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, παρουσιάστηκε κάποια μηχανική βλάβη που υποχρέωσε το πλήρωμα να επιχειρήσει την αναγκαστική προσγείωση.

Σε πλάνα που αναρτήθηκαν στα social media διακρίνονται οι διασώστες, που κρατούν φακούς και μεταφέρουν φορεία, κοντά σε έναν ποταμό, ενώ έχει πέσει η νύχτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE