Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Σιβηρία – Τέσσερις νεκροί

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Σιβηρία – Τέσσερις νεκροί

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα μικρό αεροσκάφος κανε αναγκαστική προσγείωση σε ένα δάσος, τη νοτιοανατολική Σιβηρία. Το αεροσκάφος, τύπου L-410, είχε απογειωθεί από το Ιρκούτσκ και κατέπεσε σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τον προορισμό του, το χωριό Καζατσίνκογιε.

Το αεροσκάφος είχε διμελές πλήρωμα και σε αυτό υπήρχαν 14 επιβάτες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτικής προστασίας. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι 11 από τους επιβαίνοντες είχαν παγιδευτεί στα συντρίμμια, αλλά ήταν ζωντανοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, παρουσιάστηκε κάποια μηχανική βλάβη που υποχρέωσε το πλήρωμα να επιχειρήσει την αναγκαστική προσγείωση.

Σε πλάνα που αναρτήθηκαν στα social media διακρίνονται οι διασώστες, που κρατούν φακούς και μεταφέρουν φορεία, κοντά σε έναν ποταμό, ενώ έχει πέσει η νύχτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE