ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 41 χιλιάδες στα 4,94 ευρώ ο λογαριασμός της ΑΗΚ – «Ευτυχώς ήμουν δίπλα του» Η αντίδραση του ηλικιωμένου μόλις είδε το διαστημικό ποσό – ΒΙΝΤΕΟ

Από 41 χιλιάδες στα 4,94 ευρώ ο λογαριασμός της ΑΗΚ – «Ευτυχώς ήμουν δίπλα του» Η αντίδραση του ηλικιωμένου μόλις είδε το διαστημικό ποσό – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ο διαστημικός λογαριασμός της ΑΗΚ, που στάλθηκε σε ηλικιωμένο ζευγάρι.

Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο γιος του ζεύγους λέγοντας πως ευτυχώς ήταν παρόν την ώρα που ο πατέρας του άνοιξε τον λογαριασμό. Όπως ανάφερε με το άνοιγμα του λογαριασμού ο πατέρας φώναξε τον γιό του ζητώντας βοήθεια γιατί έβλεπε ένα μεγάλο ποσό.

Φυσικά ο ίδιος αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για λάθος της ΑΗΚ, αφού το σπίτι των γονιών του έχει και φωτοβολταϊκά. Μετά από αρκετές κλήσεις στην υπηρεσία, έβαλαν τους πολίτες σε αναμονή μέχρι τη Δευτέρα που θα υπάρχει αρμόδιο άτομο να τους εξυπηρετήσει, όπως αναφέρθηκε, ωστόσο η δύναμη της δημοσιοποίησης βοήθησε στην άμεση επίλυση του προβλήματος.

Μάλιστα, ο γιός του ζεύγους σημείωσε ότι έχουν ήδη λάβει τον νέο διορθωμένο λογαριασμό, ο οποίος ανέρχεται στα μόλις 4,94 ευρώ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top