Από 41 χιλιάδες στα 4,94 ευρώ ο λογαριασμός της ΑΗΚ – «Ευτυχώς ήμουν δίπλα του» Η αντίδραση του ηλικιωμένου μόλις είδε το διαστημικό ποσό – ΒΙΝΤΕΟ

Από 41 χιλιάδες στα 4,94 ευρώ ο λογαριασμός της ΑΗΚ – «Ευτυχώς ήμουν δίπλα του» Η αντίδραση του ηλικιωμένου μόλις είδε το διαστημικό ποσό – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ο διαστημικός λογαριασμός της ΑΗΚ, που στάλθηκε σε ηλικιωμένο ζευγάρι.

Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο γιος του ζεύγους λέγοντας πως ευτυχώς ήταν παρόν την ώρα που ο πατέρας του άνοιξε τον λογαριασμό. Όπως ανάφερε με το άνοιγμα του λογαριασμού ο πατέρας φώναξε τον γιό του ζητώντας βοήθεια γιατί έβλεπε ένα μεγάλο ποσό.

Φυσικά ο ίδιος αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για λάθος της ΑΗΚ, αφού το σπίτι των γονιών του έχει και φωτοβολταϊκά. Μετά από αρκετές κλήσεις στην υπηρεσία, έβαλαν τους πολίτες σε αναμονή μέχρι τη Δευτέρα που θα υπάρχει αρμόδιο άτομο να τους εξυπηρετήσει, όπως αναφέρθηκε, ωστόσο η δύναμη της δημοσιοποίησης βοήθησε στην άμεση επίλυση του προβλήματος.

Μάλιστα, ο γιός του ζεύγους σημείωσε ότι έχουν ήδη λάβει τον νέο διορθωμένο λογαριασμό, ο οποίος ανέρχεται στα μόλις 4,94 ευρώ!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE