ΚΥΠΡΟΣ: 'Της είπα να δέσει τα ντόμπερμαν, μου είπε να δέσω τα μωρά μου’ - Απίστευτο περιστατικό

ΚΥΠΡΟΣ: 'Της είπα να δέσει τα ντόμπερμαν, μου είπε να δέσω τα μωρά μου’ - Απίστευτο περιστατικό

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε γειτονιά της Κύπρου. 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη για τα ζώα και τα δικαιώματα τους σε μια καλή ζωή μαζί με τους ανθρώπους.

Ωστόσο, υπάρχουν περιστατικά που θυμώνουν ακόμα και τους πιο φιλόζωους, πέρα απο τα περιστατικά βίας, υπάρχουν περιστατικά "ιδιοκτητών" που αφήνουν ελεύθερους σκύλους, σε σημεία που υπάρχει συνωστισμός από παιδιά.

Μία γυναίκα όμως φαίνεται να μην συμμερίζεται την αγωνία μητέρας και αφήνει άλυτα τα σκυλιά της χωρίς καμία προφύλαξη. Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο ντόπερμαν που περιφέρονταν σε χωράφι όπου έπαιζαν παιδιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πολίτη που κατάγγειλε το γεγονός σε γκρουπ ζητώντας βοήθεια για το πως να χειριστεί αυτή την υπόθεση, η εν λόγω γυναίκα ενω της ζητήθηκε ευγενικά να δέσει τους σκυλους στη βόλτα τους επειδη υπάρχουν παιδιά  και παρολίγο να επιτεθούν σε μια κοπέλα που είχε μαζί της ένα άλλο σκυλάκι, απάντησε πίσω "να δέσεις εσυ το μωρό σου".

Δείτε αυτούσια την καταγγελία πολίτη:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.