ΚΥΠΡΟΣ: 'Της είπα να δέσει τα ντόμπερμαν, μου είπε να δέσω τα μωρά μου’ - Απίστευτο περιστατικό

ΚΥΠΡΟΣ: 'Της είπα να δέσει τα ντόμπερμαν, μου είπε να δέσω τα μωρά μου’ - Απίστευτο περιστατικό

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε σε γειτονιά της Κύπρου. 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη για τα ζώα και τα δικαιώματα τους σε μια καλή ζωή μαζί με τους ανθρώπους.

Ωστόσο, υπάρχουν περιστατικά που θυμώνουν ακόμα και τους πιο φιλόζωους, πέρα απο τα περιστατικά βίας, υπάρχουν περιστατικά "ιδιοκτητών" που αφήνουν ελεύθερους σκύλους, σε σημεία που υπάρχει συνωστισμός από παιδιά.

Μία γυναίκα όμως φαίνεται να μην συμμερίζεται την αγωνία μητέρας και αφήνει άλυτα τα σκυλιά της χωρίς καμία προφύλαξη. Συγκεκριμένα πρόκειται για δυο ντόπερμαν που περιφέρονταν σε χωράφι όπου έπαιζαν παιδιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πολίτη που κατάγγειλε το γεγονός σε γκρουπ ζητώντας βοήθεια για το πως να χειριστεί αυτή την υπόθεση, η εν λόγω γυναίκα ενω της ζητήθηκε ευγενικά να δέσει τους σκυλους στη βόλτα τους επειδη υπάρχουν παιδιά  και παρολίγο να επιτεθούν σε μια κοπέλα που είχε μαζί της ένα άλλο σκυλάκι, απάντησε πίσω "να δέσεις εσυ το μωρό σου".

Δείτε αυτούσια την καταγγελία πολίτη:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Μεγάλη υποδοχή υπό βροχές - Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και στις δύο πλευρές - Δείτε βίντεο

Έφτασε στα κατεχόμενα ο Ερντογάν - Μεγάλη υποδοχή υπό βροχές - Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και στις δύο πλευρές - Δείτε βίντεο

Υπό βροχή έφτασε με καθυστέρηση λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου το προεδρικό αεροσκάφος του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE