Αναστάτωση σε πτήση από Κύπρο – Επιβάτης ανάγκασε σε έκτακτη προσγείωση του αεροπλάνου

Αναστάτωση σε πτήση από Κύπρο – Επιβάτης ανάγκασε σε έκτακτη προσγείωση του αεροπλάνου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε αεροπλάνο με 134 επιβάτες, το οποίο απογειώθηκε από την Κύπρο με προορισμό τη Ζυρίχη.

Σύμφωνα με τις Brussels Times, το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Graz της Αυστρίας, όταν ένας από τους επιβάτες κλειδώθηκε στην τουαλέτα και αρνείτο να βγει έξω.

Σε δηλώσεις της τοπικής αστυνομίας αναφέρεται ότι ο επιβάτης κλείστηκε στην τουαλέτα λίγο μετά την απογείωση από την Κύπρο.

Ο πιλότος αποφάσισε να προχωρήσεις έκτακτη προσγείωση στο Γκρατς, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο άντρας τελικά έφυγε από την τουαλέτα χωρίς να δώσει καμία εξήγηση για τη συμπεριφορά του, ενώ μετά από έλεγχο δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο στις αποσκευές του.

Ο άνδρας συνέχισε το ταξίδι του με τρένο, αφού δεν του επιτράπηκε να συνεχίσει να είναι επιβάτης στο αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE