Αναστάτωση σε πτήση από Κύπρο – Επιβάτης ανάγκασε σε έκτακτη προσγείωση του αεροπλάνου

Αναστάτωση σε πτήση από Κύπρο – Επιβάτης ανάγκασε σε έκτακτη προσγείωση του αεροπλάνου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε αεροπλάνο με 134 επιβάτες, το οποίο απογειώθηκε από την Κύπρο με προορισμό τη Ζυρίχη.

Σύμφωνα με τις Brussels Times, το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Graz της Αυστρίας, όταν ένας από τους επιβάτες κλειδώθηκε στην τουαλέτα και αρνείτο να βγει έξω.

Σε δηλώσεις της τοπικής αστυνομίας αναφέρεται ότι ο επιβάτης κλείστηκε στην τουαλέτα λίγο μετά την απογείωση από την Κύπρο.

Ο πιλότος αποφάσισε να προχωρήσεις έκτακτη προσγείωση στο Γκρατς, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, ο άντρας τελικά έφυγε από την τουαλέτα χωρίς να δώσει καμία εξήγηση για τη συμπεριφορά του, ενώ μετά από έλεγχο δεν εντοπίστηκε τίποτα ύποπτο στις αποσκευές του.

Ο άνδρας συνέχισε το ταξίδι του με τρένο, αφού δεν του επιτράπηκε να συνεχίσει να είναι επιβάτης στο αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE