Αντωνία Χαραλάμπους: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Αντωνία Χαραλάμπους: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

«Η πραγματική δύναμη…»

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Αντωνία Χαραλάμπους και ο σύντροφος της, Κωνσταντίνος Χειμώνας, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έγινε μανούλα στις 14 Αυγούστου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE