Κωνσταντίνος Πετρίδης: Δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη του, ανήμερα των γενεθλίων της

Κωνσταντίνος Πετρίδης: Δημοσίευσε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη του, ανήμερα των γενεθλίων της

Σπάνια στιγμιότυπα του Υπουργού με τη μικρή Πηνελόπη

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στα κοινωνικά του δίκτυα προχώρησε ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, ανήμερα των γενεθλίων της κόρης του.

Ο Υπουργός Οικονομικών που κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σπάνια στιγμιότυπα με την κόρη του Πηνελόπη, που χθες έκλεισε τα 5 της χρόνια.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE