Ελενα Πολυχρονοπούλου: «Με κατέστρεψε, με κατέστρεψε» φώναζε, όταν άκουσε ότι προφυλακίζεται

Ελενα Πολυχρονοπούλου: «Με κατέστρεψε, με κατέστρεψε» φώναζε, όταν άκουσε ότι προφυλακίζεται

Η 29χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της ενώπιον της 3ης ανακρίτριας ναρκωτικών αρνήθηκε κάθε σχέση με την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης.

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στους συχνούς καυγάδες που είχε με τον σύντροφό της, επειδή τον πίεζε να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Οκτωβρίου.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.