Ελενα Πολυχρονοπούλου: «Με κατέστρεψε, με κατέστρεψε» φώναζε, όταν άκουσε ότι προφυλακίζεται

Ελενα Πολυχρονοπούλου: «Με κατέστρεψε, με κατέστρεψε» φώναζε, όταν άκουσε ότι προφυλακίζεται

Η 29χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της ενώπιον της 3ης ανακρίτριας ναρκωτικών αρνήθηκε κάθε σχέση με την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης.

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στους συχνούς καυγάδες που είχε με τον σύντροφό της, επειδή τον πίεζε να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Οκτωβρίου.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE