Η Μαρίτα Καθιζιώτη από Κύπρο σάρωσε στο GNTM 4!

Η Μαρίτα Καθιζιώτη από Κύπρο σάρωσε στο GNTM 4!

Το plus size model εντυπωσίασε τους κριτές

Το δεύτερο επεισόδιο του GNTM 4 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας, 13 Σεπτεμβρίου, όπου μεταξύ των παικτών που πέρασαν από τους κριτές, είδαμε και την πρώτη κοπέλα από την Κύπρο.

Ο λόγος για τη Μαρίτα Καθιζιώτη η οποία είναι το πρώτο plus size μοντέλο που στάθηκε φέτος μπροστά από τους κριτές, εντυπωσιάζοντας τους με τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό της.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE