Ο Βουλευτής Ευσταθίου στο Παρίσι για συνεδρία επιτροπής για εκλογή δικαστών ΕΔΑΔ

Ο Βουλευτής Ευσταθίου στο Παρίσι για συνεδρία επιτροπής για εκλογή δικαστών ΕΔΑΔ

O Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου, μέλος της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), μεταβαίνει αύριο στο Παρίσι για να συμμετάσχει σε συνεδρία της Επιτροπής για την εκλογή των δικαστών στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, θα διεξαχθούν ακροάσεις με τους υποψήφιους δικαστές εκ μέρους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Μολδαβίας, της Τσεχίας και της Ουκρανίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE