Υπάρχει παραδεχτή υπόθεση στο θέμα Θεμιστοκλέους – Ξάνθου, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Υπάρχει παραδεχτή υπόθεση στο θέμα Θεμιστοκλέους – Ξάνθου, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας ομόφωνα αποφάσισε σήμερα ότι υπάρχει παραδεχτή υπόθεση σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας στις 8 Σεπτεμβρίου του 2021 μεταξύ του βουλευτή του ΕΛΑΜ Αντρέα Θεμιστοκλέους και της κοινοβουλευτικής συνεργάτιδας του Κινήματος Οικολόγων Έφης Ξάνθου.


Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου μετά τη 90λεπτη συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας της οποίας προέδρευσε, αναφέροντας παράλληλα ότι η Επιτροπή αποφάσισε επίσης ότι «θα συνεχίσει την εξέταση του θέματος βάσει διαδικασίας που απορρέει από τον κώδικα δεοντολογίας».

Ταυτόχρονα, η κ. Δημητρίου ανέφερε ότι «θα ενημερωθεί ο κ. Θεμιστοκλέους γραπτώς για τα ευρήματα της Επιτροπής και θα κληθεί να καταθέσει τις απόψεις του εντός επτά ημερών από τη λήψη της συγκεκριμένης επιστολής».

(ΣΣ.: Θα ακολουθήσει ολοκληρωμένη είδηση)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE