Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του – Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του – Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του

Δεν μπορεί να… συνέλθει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την άρνηση αποφυλάκισης του δικαστηρίου, με ένα SMS να είναι αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Δικαιοσύνης.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Φιλιππίδης παρουσιαζόταν αισιόδοξος πως το αίτημα αποφυλάκισης που θα καταθέσει θα γίνει δεκτό και θα «αντικατασταθεί» από βραχιολάκι, όμως οι δικαστικές Αρχές που εξέτασαν την περίπτωσή του αποφάνθηκαν πως δεν πρέπει ν’ αποφυλακιστεί και ότι θα κρατηθεί στις φυλακές μέχρι και τη δίκη.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE