Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του – Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του – Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του

Δεν μπορεί να… συνέλθει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την άρνηση αποφυλάκισης του δικαστηρίου, με ένα SMS να είναι αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Δικαιοσύνης.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Φιλιππίδης παρουσιαζόταν αισιόδοξος πως το αίτημα αποφυλάκισης που θα καταθέσει θα γίνει δεκτό και θα «αντικατασταθεί» από βραχιολάκι, όμως οι δικαστικές Αρχές που εξέτασαν την περίπτωσή του αποφάνθηκαν πως δεν πρέπει ν’ αποφυλακιστεί και ότι θα κρατηθεί στις φυλακές μέχρι και τη δίκη.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE