Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του – Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του – Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του

Δεν μπορεί να… συνέλθει ο Πέτρος Φιλιππίδης από την άρνηση αποφυλάκισης του δικαστηρίου, με ένα SMS να είναι αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της Δικαιοσύνης.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Φιλιππίδης παρουσιαζόταν αισιόδοξος πως το αίτημα αποφυλάκισης που θα καταθέσει θα γίνει δεκτό και θα «αντικατασταθεί» από βραχιολάκι, όμως οι δικαστικές Αρχές που εξέτασαν την περίπτωσή του αποφάνθηκαν πως δεν πρέπει ν’ αποφυλακιστεί και ότι θα κρατηθεί στις φυλακές μέχρι και τη δίκη.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE