«Ο γάρος της ημέρας»: Πήρε όχι ένα…αλλά και τα δύο parking αναπήρων σε χώρο στάθμευσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Πήρε όχι ένα…αλλά και τα δύο parking αναπήρων σε χώρο στάθμευσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έχει τέλος η αναισθησία μερικών οδηγών που χωρίς να τους νοιάζει στερούν το χώρο στάθμευσης σε συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες.

Αντίδραση και πολλά σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας».

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, πολίτης στάθμευσε το αυτοκίνητο του στη μέση των δύο parking τα οποία είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες. Πήρε όχι ένα αλλά και τα δύο parking χωρίς ίχνος ευαισθησίας.

«Πριν από λίγο σε Supermarket. Βγαίνω από το supermarket ένας αχαρακτήριστος παρκάρει στο Parking αναπήρων ενώ δεν είναι και όχι μόνο αυτό αλλά παρκάρει στη μέση και παίρνει και τα δύο Parking. Τον κοιτάζω με βλέπει ότι τον κοιτάζω αλλά δεν συγκινείτε για την παρανομοία του», έγραψε συγκεκριμένα ο πολίτης στη σελίδα.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE