«Ο γάρος της ημέρας»: Πήρε όχι ένα…αλλά και τα δύο parking αναπήρων σε χώρο στάθμευσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Πήρε όχι ένα…αλλά και τα δύο parking αναπήρων σε χώρο στάθμευσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έχει τέλος η αναισθησία μερικών οδηγών που χωρίς να τους νοιάζει στερούν το χώρο στάθμευσης σε συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες.

Αντίδραση και πολλά σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας».

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, πολίτης στάθμευσε το αυτοκίνητο του στη μέση των δύο parking τα οποία είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες. Πήρε όχι ένα αλλά και τα δύο parking χωρίς ίχνος ευαισθησίας.

«Πριν από λίγο σε Supermarket. Βγαίνω από το supermarket ένας αχαρακτήριστος παρκάρει στο Parking αναπήρων ενώ δεν είναι και όχι μόνο αυτό αλλά παρκάρει στη μέση και παίρνει και τα δύο Parking. Τον κοιτάζω με βλέπει ότι τον κοιτάζω αλλά δεν συγκινείτε για την παρανομοία του», έγραψε συγκεκριμένα ο πολίτης στη σελίδα.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE