Γιάννης Αντετοκούμπο: Χαλαρώνοντας σε ξενοδοχείο της Λεμεσού μας αποκάλυψε τον δεύτερο γιο του (εικόνα)

Γιάννης Αντετοκούμπο: Χαλαρώνοντας σε ξενοδοχείο της Λεμεσού μας αποκάλυψε τον δεύτερο γιο του (εικόνα)

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο αλλά και όλη η ομάδα του επέλεξαν την Κύπρο για να απολαύσουν μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής που φέτος έφτασε στην κορυφή του πλανήτη επέλεξε στο ταξίδι του στο νησί μας να έχει μαζί του και την οικογένεια του.

Πριν από μερικές εβδομάδες η σύζυγος του Μαραία έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE