ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνήθηκε να τον παραδώσουν στην Κύπρο ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που συνελήφθη στην Ελλάδα

Αρνήθηκε να τον παραδώσουν στην Κύπρο ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που συνελήφθη στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για έκδοση του 43χρονου στην Κύπρο από την Ελλάδα, όπου συνελήφθη την περασμένη εβδομαδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 43χρονος Ελληνοκύπριος πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, αρνήθηκε να δώσει την συγκατάθεση του ώστε να μεταφερθεί στην Κύπρο, για να εκδικαστούν οι υποθέσεις του που διαπράχθηκαν πριν από 12 χρόνια.

Στην περίπτωση αυτή, δηλαδή της μη συγκατάθεσης του ιδίου, η Ελληνική Αστυνομία προχωρεί σε δικαστικές διαδικασίες έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η έκδοση διατάγματος για αποστολή του συλληφθέντα στην Κύπρο. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει από δύο μέχρι και τρεις μήνες, κάτι που δεν θα ήταν απαραίτητο να γίνει στην περίπτωση που ο 43χρονος έδινε την συγκατάθεση του (εντός 10 ημερών θα τον παραλάμβανε η Αστυνομία της Κύπρου).

Υπενθυμίζουμε ότι ο 43χρονος κατά το έτος 2009 κατάφερε να αποσπάσει επιταγές που το ποσό τους ανερχόταν στις 237 χιλιάδες ευρώ από πρακτορείο στοιχημάτων στην Λευκωσία. Στη συνέχεια τις εξαργύρωσε και εξαφανίστηκε από το νησί με τις Αρχές να τον καταζητούν τα τελευταία 12 χρόνια, ενώ εναντίον του είχε εκδοθεί και ευρωπαϊκό ένταλμα.

Εναντίον του υπάρχουν επτά ποινικές υποθέσεις που αφορούν πλαστογραφία, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κλοπής.

Πάντως ο 43χρονος φαίνεται να ζούσε και να εργαζόταν στην Ελλάδα στον τομέα του ποδοσφαίρου, χωρίς ωστόσο να γίνει αντιληπτό ότι ήταν καταζητούμενος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top