«Ο γάρος της ημέρας»: Τράβηξε χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και το άφησε εκεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Τράβηξε χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και το άφησε εκεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» που απεικονίζουν την κακή συνήθεια ορισμένων Κυπρίων να αφήνουν τα αυτοκίνητα τους όπου βρουν.

 Την φωτογραφία ανέβασε πολίτης η οποία δείχνει ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου και πάνω σε ένα alt με τον οδηγό εξαφανισμένο.

Πως και γιατί επέλεξε να παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο και με πιο σκεπτικό, προφανώς μόνο ο οδηγός το γνωρίζει.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και  Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Κυπριακό: Κρίσιμες επαφές Ολγκίν με φόντο Άγκυρα, Αθήνα και Βρυξέλλες- Η νέα προσπάθεια Γκουτέρες και ο παράγοντας ΕΕ

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές των τελευταίων ετών εισέρχεται η νέα προσπάθεια των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, καθώς οι επόμενες εβδομάδες αναμένεται να καθορίσουν αν θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σύγκληση μιας νέας διευρυμένης συνάντησης και τελικά, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE