«Ο γάρος της ημέρας»: Τράβηξε χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και το άφησε εκεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Τράβηξε χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και το άφησε εκεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» που απεικονίζουν την κακή συνήθεια ορισμένων Κυπρίων να αφήνουν τα αυτοκίνητα τους όπου βρουν.

 Την φωτογραφία ανέβασε πολίτης η οποία δείχνει ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου και πάνω σε ένα alt με τον οδηγό εξαφανισμένο.

Πως και γιατί επέλεξε να παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο και με πιο σκεπτικό, προφανώς μόνο ο οδηγός το γνωρίζει.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE