«Ο γάρος της ημέρας»: Τράβηξε χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και το άφησε εκεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Τράβηξε χειρόφρενο στη μέση του δρόμου και το άφησε εκεί – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» που απεικονίζουν την κακή συνήθεια ορισμένων Κυπρίων να αφήνουν τα αυτοκίνητα τους όπου βρουν.

 Την φωτογραφία ανέβασε πολίτης η οποία δείχνει ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου και πάνω σε ένα alt με τον οδηγό εξαφανισμένο.

Πως και γιατί επέλεξε να παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο και με πιο σκεπτικό, προφανώς μόνο ο οδηγός το γνωρίζει.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE