Big Brother: Παίκτης θέλει να αποχωρήσει γιατί έχει ανάγκη από... γυναίκα

Big Brother: Παίκτης θέλει να αποχωρήσει γιατί έχει ανάγκη από... γυναίκα

Δύσκολος αποδεικνύεται ο εγκλεισμός για τους παίκτες του φετινού Big Brother. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Γιώτας Μυλωνά, ένας ακόμη παίκτης φαίνεται να ζορίζεται και μιλώντας στην κάμερα εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να βγει εκτός παιχνιδιού.

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother είδαμε τον Στέφανο Νικολό να μιλά στους συμπαίκτες αλλά και στο δωμάτιο Επικοινωνίας για τον έντονο προβληματισμό του, γύρω από την παραμονή του στο σπίτι του ριάλιτι.

«Big, δεν είμαι καλά, ζορίζομαι, θέλω να φύγω. Ξέρω ότι μπορεί να το μετανιώσω αλλά καταλαβαίνω ότι o εαυτός μου ζορίζεται. Δεν ξέρω τι κλικ τρώω, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν αντέχω, ζορίζομαι», είπε ο Στέφανος Νικολός ο οποίος για την ώρα παραμένει στο σπίτι του Big Brother.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE