Big Brother: Παίκτης θέλει να αποχωρήσει γιατί έχει ανάγκη από... γυναίκα

Big Brother: Παίκτης θέλει να αποχωρήσει γιατί έχει ανάγκη από... γυναίκα

Δύσκολος αποδεικνύεται ο εγκλεισμός για τους παίκτες του φετινού Big Brother. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Γιώτας Μυλωνά, ένας ακόμη παίκτης φαίνεται να ζορίζεται και μιλώντας στην κάμερα εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να βγει εκτός παιχνιδιού.

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother είδαμε τον Στέφανο Νικολό να μιλά στους συμπαίκτες αλλά και στο δωμάτιο Επικοινωνίας για τον έντονο προβληματισμό του, γύρω από την παραμονή του στο σπίτι του ριάλιτι.

«Big, δεν είμαι καλά, ζορίζομαι, θέλω να φύγω. Ξέρω ότι μπορεί να το μετανιώσω αλλά καταλαβαίνω ότι o εαυτός μου ζορίζεται. Δεν ξέρω τι κλικ τρώω, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν αντέχω, ζορίζομαι», είπε ο Στέφανος Νικολός ο οποίος για την ώρα παραμένει στο σπίτι του Big Brother.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE