Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο πανεπιστήμιο Κύπρου μετά τον θάνατο φοιτητή.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η πανεπιστημιακή και φοιτητική κοινότητα πενθούν τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του προπτυχιακού φοιτητή του, Χαλίλ Χαλίλ (Halil Halil), ο οποίος «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 32 ετών.

Ο εκλιπών Halil Halil ήταν τριτοετής φοιτητής στο Πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στο δευτερεύον Πρόγραμμα Ιστορίας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής Αντώνης Έλληνας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ευγένεια του χαρακτήρα του και το ήθος του.

«Ο Χαλίλ ήταν ένας άριστος φοιτητής. Διακρινόταν για την οξυδέρκεια και την εργατικότητά του και ο ξαφνικός χαμός του λυπεί ιδιαίτερα το Τμήμα και ολόκληρη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE