Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο πανεπιστήμιο Κύπρου μετά τον θάνατο φοιτητή.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η πανεπιστημιακή και φοιτητική κοινότητα πενθούν τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του προπτυχιακού φοιτητή του, Χαλίλ Χαλίλ (Halil Halil), ο οποίος «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 32 ετών.

Ο εκλιπών Halil Halil ήταν τριτοετής φοιτητής στο Πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στο δευτερεύον Πρόγραμμα Ιστορίας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής Αντώνης Έλληνας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ευγένεια του χαρακτήρα του και το ήθος του.

«Ο Χαλίλ ήταν ένας άριστος φοιτητής. Διακρινόταν για την οξυδέρκεια και την εργατικότητά του και ο ξαφνικός χαμός του λυπεί ιδιαίτερα το Τμήμα και ολόκληρη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE