Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: «Έσβησε» φοιτητής σε ηλικία 32 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απέραντη θλίψη στο πανεπιστήμιο Κύπρου μετά τον θάνατο φοιτητή.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η πανεπιστημιακή και φοιτητική κοινότητα πενθούν τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο του προπτυχιακού φοιτητή του, Χαλίλ Χαλίλ (Halil Halil), ο οποίος «έφυγε» τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 32 ετών.

Ο εκλιπών Halil Halil ήταν τριτοετής φοιτητής στο Πρόγραμμα Κοινωνιολογίας του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στο δευτερεύον Πρόγραμμα Ιστορίας.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Αναπληρωτής Καθηγητής Αντώνης Έλληνας έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ευγένεια του χαρακτήρα του και το ήθος του.

«Ο Χαλίλ ήταν ένας άριστος φοιτητής. Διακρινόταν για την οξυδέρκεια και την εργατικότητά του και ο ξαφνικός χαμός του λυπεί ιδιαίτερα το Τμήμα και ολόκληρη την Πανεπιστημιακή Κοινότητα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE