Η ελληνική showbiz στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Παλιοσπύρου! (Φώτος)

Η ελληνική showbiz στηρίζει δημόσια την Ιωάννα Παλιοσπύρου! (Φώτος)

Υποκλίνονται στη δύναμη της

Στα δικαστήρια Ευελπίδων βρέθηκε νωρίς το πρωί σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που θέλησε να έρθει αντιμέτωπη με την γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή, ρίχνοντας της βιτριόλι.

Η άτυχη κοπέλα έφτασε στα δικαστήρια με τη μάσκα στο πρόσωπό της κι ένα καπέλο για να την προφυλάσσει από τον ήλιο, ωστόσο δεν είδε την κατηγορούμενη, η οποία με μια δήλωση 16 λέξεων ανακοίνωσε ότι θα παραστεί στο δικαστήριο στη συνέχεια της διαδικασίας.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE