Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο Θεμιστοκλέους προς την Ξάνθου - BINTEO

Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο Θεμιστοκλέους προς την Ξάνθου - BINTEO

Παραδέχθηκε ότι ήταν εξοργισμένος και εντονότατος ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Αντρέας Θεμιστοκλέους, προς την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο των Οικολόγων, Έφη Ξάνθου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και τον Ονούφριο Σωκράτους το μεσημέρι της Τετάρτης (15/09), ο κ. Θεμιστοκλέους δήλωσε: «Τι να κάνουμε; Είμαι εκρηκτικός τύπος», αναφερόμενος στο περαστικό με την κ. Ξάνθου που έγινε το θέμα των τελευταίων ημερών.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας, ανέφερε πως θα περιμένει να τους στείλουν τα κείμενο και μετά θα τοποθετηθεί.

Τέλος διερωτήθηκε πως η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, πήρε την απόφαση ενώ ήταν στο εξωτερικό, υπογραμμίζοντας «Θα πω τα γεγονότα πως εγώ τα αντιλαμβάνομαι».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE