ΠτΔ: Δεν είμαι απογοητευμένος – Πρόταση για επίσημη διάσκεψη υπό τον ΓΓ ΟΗΕ όπου θα ανακοινωθεί το άνοιγμα τεσσάρων οδοφραγμάτων
Δεν είμαι απογοητευμένος δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Σαββίδης αναφέρει: «Η Νομική Υπηρεσία έλαβε σήμερα επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας με οδηγίες για ανάκληση της πειθαρχικής δίωξης του κ. Γαβριήλ. Στη συνέχεια, η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε προ ολίγου με επιστολή την ΕΕΥ για την ανάκληση της δίωξης.»
Η Νομική Υπηρεσία έλαβε σήμερα επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας με οδηγίες για ανάκληση της πειθαρχικής δίωξης του κ. Γαβριήλ.
— George L. Savvides (@SavvidesGL) September 15, 2021
Στη συνέχεια, η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε προ ολίγου με επιστολή την ΕΕΥ για την ανάκληση της δίωξης. https://t.co/RPUPTa0ebY
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




