Περίοδο χάριτος χωρίς πρόστιμα ζητά το ΔΗΚΟ για διαχείριση αποβλήτων, λέει ο Χ. Σαββίδης

Περίοδο χάριτος χωρίς πρόστιμα ζητά το ΔΗΚΟ για διαχείριση αποβλήτων, λέει ο Χ. Σαββίδης

Τον νόμο που τροποποιεί τους περί αποβλήτων νόμους συζήτησαν σήμερα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης με στόχο, όπως είπε «να εισέλθουμε σε μια έξυπνη διαχείριση αποβλήτων».

Πέραν της ουσίας του νόμου, ως ΔΗΚΟ εστίασαν την προσοχή τους, στην περίοδο χάριτος εφαρμογής του χωρίς πρόστιμα, ώστε ο κόσμος και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να κατακτήσουν και να αφομοιώσουν τη νέα νομοθεσία για την διαχείριση των αποβλήτων, πρόσθεσε.

Το περιβάλλον θα πρέπει να προστατευτεί και ο νέος νόμος είναι προς αυτή την κατεύθυνση, πρόσθεσε ο κ. Σαββίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE