Περίοδο χάριτος χωρίς πρόστιμα ζητά το ΔΗΚΟ για διαχείριση αποβλήτων, λέει ο Χ. Σαββίδης

Περίοδο χάριτος χωρίς πρόστιμα ζητά το ΔΗΚΟ για διαχείριση αποβλήτων, λέει ο Χ. Σαββίδης

Τον νόμο που τροποποιεί τους περί αποβλήτων νόμους συζήτησαν σήμερα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης με στόχο, όπως είπε «να εισέλθουμε σε μια έξυπνη διαχείριση αποβλήτων».

Πέραν της ουσίας του νόμου, ως ΔΗΚΟ εστίασαν την προσοχή τους, στην περίοδο χάριτος εφαρμογής του χωρίς πρόστιμα, ώστε ο κόσμος και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να κατακτήσουν και να αφομοιώσουν τη νέα νομοθεσία για την διαχείριση των αποβλήτων, πρόσθεσε.

Το περιβάλλον θα πρέπει να προστατευτεί και ο νέος νόμος είναι προς αυτή την κατεύθυνση, πρόσθεσε ο κ. Σαββίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE