Χαμός στον αυτ/δρομο – Τρία τροχαία ατυχήματα προκάλεσαν τεράστιες ουρές οχημάτων εδώ και ώρες

Χαμός στον αυτ/δρομο – Τρία τροχαία ατυχήματα προκάλεσαν τεράστιες ουρές οχημάτων εδώ και ώρες

Ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από νωρίς το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στον αυτοκινητόδρομο έχουν σημειωθεί τρία τροχαία ατυχήματα σε διαφορετικά σημεία του δρόμου αλλά προς την ίδια κατεύθυνση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι οδηγοί να έχουν ‘κολλήσει’ στην τροχαία κίνηση που έχει προκληθεί, ενώ παραμένουν για ώρα στο ίδιο σημείο, καθώς γίνονται προσπάθειες μετακίνησης των οχημάτων.

Από τις τροχαίες συγκρούσεις δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός προσώπου παρά μόνο υλικές ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα  - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

VIDEO - Εσωκομματικές με δύο ή τρεις υποψηφίους; Αβέρωφ και Παμπορίδης στην κούρσα - Πότε ξεκαθαρίζει η στάση του Ιωνά

Με δύο υποψηφιότητες να θεωρούνται δεδομένες και το ενδεχόμενο μιας τρίτης να παραμένει ανοικτό, διαμορφώνεται το σκηνικό στον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το χρίσμα των Προεδρικών του 2028. Η Αννίτα Δημητρίου αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν κανονικά, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του Ιωνά Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE