LIFESTYLE

Bachelor: Σάλος στο παιχνίδι – Κυκλοφόρησε ακατάλληλο βίντεο παίκτριας;

Bachelor: Σάλος στο παιχνίδι – Κυκλοφόρησε ακατάλληλο βίντεο παίκτριας;

Καλά καλά δεν ξεκίνησε το φετινό Bachelor και ήδη… ξεκίνησαν τα πρώτα παρατράγουδα.

Μετά την Αθηνά, η οποία έχει… «φέτα – πρόβλημα» και πληροφορίες τη θέλουν να είναι αρραβωνιασμένη, παρά το γεγονός ότι διεκδικεί τον Bachelor, Αλέξη Παππά, μια νέα είδηση «βόμβα» ήρθε να ταράξει τα νερά του ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Athensmagazine.gr, πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες θέλουν ακατάλληλο βίντεο παίκτριας να κυκλοφορεί με μεγάλη ταχύτητα στα Social Media.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αρκετά σκληρό βίντεο που παρουσιάζει την εν λόγω παίκτρια σε ιδιαίτερες στιγμές με άνδρα, ο οποίος βιντεοσκοπεί την ερωτική πράξη. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν η ίδια να γνωρίζει πως οι προσωπικές της στιγμές καταγράφονται, ούτε αν έχει ενημερωθεί από την παραγωγή για το βίντεο που κυκλοφορεί.

Πάντως, ότι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό, σε κανένα από τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν παρουσιάζεται η κοπέλα εκτός βίλας. Άλλωστε πρόκειται για έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και μία από τις πιο έvτονες παρουσίες του σπιτιού.

Η προσωπικότητά της έχει καταφέρει να τραβήξει από την πρώτη στιγμή, τόσο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όσο και του Αλέξη Παππά και των συμπαικτριών της.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top