Ρωσία: 19χρονος «Δράκουλας» ξύπνησε μέσα σε… φέρετρο

Ρωσία: 19χρονος «Δράκουλας» ξύπνησε μέσα σε… φέρετρο

Μέσα σε… φέρετρο ξύπνησε ένας 19χρονος στην πόλη Ουχτά της Ρωσίας. Ο σύγχρονος «Δράκουλας» όπως τον ονομάζει το RT, ήπιε αρκετά παραπάνω και θέλησε να πάρει έναν υπνάκο.

Οπότε έσπασε τη βιτρίνα ενός γραφείου τελετών, άνοιξε ένα φέρετρο και έπεσε να ξαποστάσει!

Για κακή του τύχη τον ξύπνησαν οι αστυνομικοί φορώντας του χειροπέδες. Ο 19χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως δύο χρόνια για φθορά ξένης περιουσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE