Ο γάρος της ημέρας: Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Ο γάρος της ημέρας:  Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Οταν κάποιος βιάζεται και θέλει να βρει επειγόντως πάρκινγκ βρίσκει τις πιο εμφάνταστες ιδέες και τοποθεσίες για το αυτοκίνητο του.

Οπως ο/η πολίτης στην συγκεκριμένη φωτογραφία την οποία ανάρτησε συμπολίτης μας στη σελίδα "Ο γάρος της ημέρας".

Ο/η συγκεκριμένος πολίτης δεν έβρισκε πάρκινγκ και αποφάσισε πως ο κατάλληλος χώρος είναι πάνω στη διαχωριστική λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE