Ο γάρος της ημέρας: Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Ο γάρος της ημέρας:  Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Οταν κάποιος βιάζεται και θέλει να βρει επειγόντως πάρκινγκ βρίσκει τις πιο εμφάνταστες ιδέες και τοποθεσίες για το αυτοκίνητο του.

Οπως ο/η πολίτης στην συγκεκριμένη φωτογραφία την οποία ανάρτησε συμπολίτης μας στη σελίδα "Ο γάρος της ημέρας".

Ο/η συγκεκριμένος πολίτης δεν έβρισκε πάρκινγκ και αποφάσισε πως ο κατάλληλος χώρος είναι πάνω στη διαχωριστική λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE