Ο γάρος της ημέρας: Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Ο γάρος της ημέρας:  Δεν υπάρχει - Πάρκαρε πάνω στη διαχωριστική νησίδα κυκλοφορίας αυτοκινητόδρομου

Οταν κάποιος βιάζεται και θέλει να βρει επειγόντως πάρκινγκ βρίσκει τις πιο εμφάνταστες ιδέες και τοποθεσίες για το αυτοκίνητο του.

Οπως ο/η πολίτης στην συγκεκριμένη φωτογραφία την οποία ανάρτησε συμπολίτης μας στη σελίδα "Ο γάρος της ημέρας".

Ο/η συγκεκριμένος πολίτης δεν έβρισκε πάρκινγκ και αποφάσισε πως ο κατάλληλος χώρος είναι πάνω στη διαχωριστική λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες

Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE